Рецепт кави фраппе
Кухня
Інгредієнти:
- 400 мл молока
- 100 г пломбіру
- 4 кубики льоду
- 2 ч.л. розчинної кави
- 1 ч.л. молотої кави
- збиті вершки за бажанням
Рецепт приготування:
- Додайте молоко, пломбір, лід та розчинну каву в чашу блендера або міксера.
- Збийте усі інгредієнти до утворення піни.
- Розлийте напій по склянках та прикрасьте вершками за бажанням.
- Посипте молотою кавою для більш насиченого аромату.
Цікаве доповнення:
Кава фраппе - це не просто напій, це частина культури та традицій Греції. Вважається, що саме в Греції був створений цей напій, який вдалося створити завдяки особливостям грецької кави. Також цей напій є дуже популярним серед молоді в усьому світі, завдяки своєму ніжному та освіжаючому смаку.