Рецепт кавунового коктейлю з додаванням алкоголю
Кухня
Інгредієнти:
- 1,3-1,4 кг м'якоті кавуна (вага без скоринки і насіння)
- 300 гр кубиків льоду
- 120 мл горілки 40%
- 80 мл лікеру Тріпл сек або Куантро (можна замінити будь-яким лікером на ваш смак)
- 50 мл лаймового соку (можна замінити лимонним соком)
Рецепт приготування страви:
- М'якоть кавуна очистити від кісточок і кірки, порізати невеликими шматочками і відправити в морозилку на 10 хвилин.
- Вийняти кавун із морозилки, з'єднати з кубиками льоду в блендері та подрібнити до пюреподібного стану.
- Додати в охолоджене кавунове пюре горілку, лікер і сік лайма, розмішати. Розлити отриманий коктейль по келихах або склянках, прикрасити на свій смак. Подавати алкогольний коктейль із кавуна до столу охолодженим.
Цікаві факти:
- Кавун містить 92% води, тому він є чудовим додатком до будь-якого літнього напою.
- У деяких країнах кавуновий коктейль відомий як "вірусний коктейль", оскільки він швидко стає популярним серед гостей.