Рецепт кавунового коктейлю з додаванням алкоголю

Рецепт кавунового коктейлю з додаванням алкоголю
3.7
(8)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1,3-1,4 кг м'якоті кавуна (вага без скоринки і насіння)
  • 300 гр кубиків льоду
  • 120 мл горілки 40%
  • 80 мл лікеру Тріпл сек або Куантро (можна замінити будь-яким лікером на ваш смак)
  • 50 мл лаймового соку (можна замінити лимонним соком)

Рецепт приготування страви:

  1. М'якоть кавуна очистити від кісточок і кірки, порізати невеликими шматочками і відправити в морозилку на 10 хвилин.
  2. Вийняти кавун із морозилки, з'єднати з кубиками льоду в блендері та подрібнити до пюреподібного стану.
  3. Додати в охолоджене кавунове пюре горілку, лікер і сік лайма, розмішати. Розлити отриманий коктейль по келихах або склянках, прикрасити на свій смак. Подавати алкогольний коктейль із кавуна до столу охолодженим.

Цікаві факти:

  • Кавун містить 92% води, тому він є чудовим додатком до будь-якого літнього напою.
  • У деяких країнах кавуновий коктейль відомий як "вірусний коктейль", оскільки він швидко стає популярним серед гостей.