Коктейль з полуницею

Коктейль з полуницею
4.7
(9)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 мл білого вина (будь-якого за смаком), можна замінити шампанським
  • 6 великих полуниць
  • 1,5 ст.л. цукру

Рецепт приготування страви:

  1. Полуницю промити, обсушити, очистити від листя і скласти в блендер. Всипати до полуниць цукор і збити до пюреподібного стану. Якщо у вас немає блендера, можна розтерти полуницю з цукром за допомогою виделки.
  2. Залити полуничне пюре білим вином (холодним) і розмішати. Розлити полуничний коктейль по охолоджених келихах і подавати до столу.

Традиція приготування коктейлів із полуницею має довгу історію. Полуниця, зі своїм солодким та освіжаючим смаком, стала улюбленим доповненням до різноманітних напоїв. Коктейль із полуницею - чудовий варіант для літньої вечері або святкового заходу. Спробуйте додати кілька крихт лимонного соку або листочків м'яти для особливої свіжості. Полуничний коктейль додасть вашому столу яскравого й апетитного акценту, який вразить усіх присутніх.