Коктейль з полуницею
Кухня
Інгредієнти:
- 300 мл білого вина (будь-якого за смаком), можна замінити шампанським
- 6 великих полуниць
- 1,5 ст.л. цукру
Рецепт приготування страви:
- Полуницю промити, обсушити, очистити від листя і скласти в блендер. Всипати до полуниць цукор і збити до пюреподібного стану. Якщо у вас немає блендера, можна розтерти полуницю з цукром за допомогою виделки.
- Залити полуничне пюре білим вином (холодним) і розмішати. Розлити полуничний коктейль по охолоджених келихах і подавати до столу.
Традиція приготування коктейлів із полуницею має довгу історію. Полуниця, зі своїм солодким та освіжаючим смаком, стала улюбленим доповненням до різноманітних напоїв. Коктейль із полуницею - чудовий варіант для літньої вечері або святкового заходу. Спробуйте додати кілька крихт лимонного соку або листочків м'яти для особливої свіжості. Полуничний коктейль додасть вашому столу яскравого й апетитного акценту, який вразить усіх присутніх.