Рецепт кавуново-полуничного коктейлю

Рецепт кавуново-полуничного коктейлю
3.3
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 150 гр м'якоті кавуна
  • 100 гр льоду
  • 70-80 гр полуниці
  • 2 ст.л. меду (рідкого)

Рецепт приготування страви:

  1. Полуницю очистити від хвостиків, промити й насухо обтерти серветкою, відправити на півгодини-годину в морозилку.
  2. Через зазначений час очистити м'якоть кавуна від шкірки і насіння, порізати невеликими шматочками.
  3. Лід скласти в чашу блендера і подрібнити до стану крихти. Додати в блендер заморожені полуниці та ще раз збити.
  4. Додати в блендері м'якоть кавуна, влити мед і збивати до однорідності. Розлити кавуново-полуничний коктейль у склянки, прикрасити на свій смак і відразу ж подавати до столу.

Цікавий факт: Полуниця містить антиоксиданти, які знижують ризик серцевих захворювань і допомагають зміцнити імунну систему. Також, кавун складається з 92% води, тому цей коктейль допоможе вам зберегти гідний рівень гідратації протягом дня.