Рецепт кавуново-полуничного коктейлю
Кухня
Інгредієнти:
- 150 гр м'якоті кавуна
- 100 гр льоду
- 70-80 гр полуниці
- 2 ст.л. меду (рідкого)
Рецепт приготування страви:
- Полуницю очистити від хвостиків, промити й насухо обтерти серветкою, відправити на півгодини-годину в морозилку.
- Через зазначений час очистити м'якоть кавуна від шкірки і насіння, порізати невеликими шматочками.
- Лід скласти в чашу блендера і подрібнити до стану крихти. Додати в блендер заморожені полуниці та ще раз збити.
- Додати в блендері м'якоть кавуна, влити мед і збивати до однорідності. Розлити кавуново-полуничний коктейль у склянки, прикрасити на свій смак і відразу ж подавати до столу.
Цікавий факт: Полуниця містить антиоксиданти, які знижують ризик серцевих захворювань і допомагають зміцнити імунну систему. Також, кавун складається з 92% води, тому цей коктейль допоможе вам зберегти гідний рівень гідратації протягом дня.