Рецепт глазурі для великодньої паски
Кухня
Інгредієнти:
- 200 гр цукрової пудри
- 2 яйця (білки)
- 1,5 ст.л. лимонного соку
Рецепт приготування страви:
- Білки відокремити від жовтків і з'єднати в мисці. Залишити їх на 1-2 хвилини в морозилці, цукрову пудру просіяти через сито. Потім вийняти миску з морозилки і збити білкову масу до стійких піків, поступово збільшуючи швидкість міксера.
- Коли білкова глазур зіб'ється в піну, поступово (по ложці) додати цукрову пудру. Збивати глазур для паски міксером, поки цукор повністю не розчиниться.
- Наприкінці влити в білкову глазур сік лимона тонкою цівкою і збивати ще кілька секунд. Змастити поверхню великодньої паски білковою глазур'ю, прикрасити кондитерською посипкою і залишити на півгодини застигати. За бажанням, можна залишити паски на 5 хвилин у духовці за 100/120С, щоб глаузр застигла швидше.
Глазур надає великодній пасці особливого вигляду та смаку, робить її солодшою та апетитнішою. Завдяки цьому простому рецепту, ви можете легко створити найкращу глазур для своєї великодньої паски і зробити її ще смачнішою та привабливішою для ваших гостей і рідних.