Рецепт фаршированих крабових паличок з сирною начинкою

 Рецепт фаршированих крабових паличок з сирною начинкою
4.5
(8)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 гр крабових паличок
  • 3 яйця
  • 100 гр сиру
  • майонез - за смаком
  • 2-3 зубчики часнику
  • кілька гілочок кропу

Рецепт приготування страви:

  1. Заморожені крабові палички необхідно попередньо розморозити (залишити на добу в холодильнику). Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь та проварити протягом 10 хвилин після закипання. Зняти каструлю з вогню, злити окроп і залити варені яйця холодною водою, залишити до охолодження.
  2. Сир натерти на дрібній тертці, часник пропустити через часнику і змішати з сиром. Кріп промити, обсушити і нашаткувати. Охолоджені яйця очистити від шкаралупи, відокремити білки від жовтків і натерти їх у великій тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці або розім'яти вилкою.
  3. Поєднати в одній мисці терті білки з кропом, сиром, часником і перемішати. Заправити сирний салат майонезом, щоб вийшла в'язка маса і ретельно перемішати. Крабові палички обережно розгорнути руками.
  4. Змастити поверхню кожної крабової палички сирною начинкою з внутрішнього боку та згорнути рулетиком. Обмазати верх і краї палички з обох боків майонезом, обсипати подрібненими жовтками (необов'язково). Подавати фаршировані крабові палички із начинкою до столу бажано після приготування. Смачного!

Під час приготування цієї закуски можна експериментувати зі смаками та інгредієнтами, додавши свіжу зелень або інші приправи, щоб створити особливий смак. Можна також замінити крабові палички на креветки або інші морепродукти, щоб створити різноманітність в меню. Ця закуска стане гарним доповненням до будь-якого обіду або вечері і додасть вашому столу неповторний смак. Вона також може бути використана як закуска на будь-якому заході або вечірці. Спробуйте приготувати цей простий рецепт та поділіться ним зі своїми друзями і родиною.