Рецепт бісквіта на окропі з використанням мультиварки

Рецепт бісквіта на окропі з використанням мультиварки
3.7
(14)
Підійде: Ланч, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 200 цукру
  • 150 гр борошна
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 3 ст.л. окропу
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка ваніліну

Рецепт приготування страви:

  1. Яйця вбити в миску і збити міксером до пишності. Всипати поступово цукор і продовжувати збивати на високій швидкості ще 5-7 хвилин до утворення пишної та світлої маси.
  2. Всипати до яєчного крему борошно і розпушувач, просіюючи їх через сито, вимішати однорідне не густе тісто. Влити до нього окріп, розмішати, потім влити олію і ще раз перемішати.
  3. Чашу мультиварки змастити олією і влити туди тісто. Випікати бісквіт протягом 70 хвилин у режимі Випічка. Після звукового сигналу вийняти заварний бісквіт із мультиварки, дати охолонути на решітці.
  4. Готовий бісквіт на окропі можна подавати до столу теплим у самостійному вигляді, приготувати з нього торт, або полити його медом/джемом/згущеним молоком/глазур'ю. Приємного чаювання!

Бісквіт - це один з найбільш популярних десертів у світі. Він використовується як основа для багатьох тортів, кексів та пирогів, і є улюбленою стравою багатьох людей. Однак, приготування бісквіту може бути складним та вимагає багато часу. Тому використання мультиварки робить цей процес значно простішим та швидшим.