Рецепт бісквіта на окропі з використанням мультиварки
Кухня
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 200 цукру
- 150 гр борошна
- 3 ст.л. рослинної олії
- 3 ст.л. окропу
- 1 ч.л. розпушувача
- щіпка ваніліну
Рецепт приготування страви:
- Яйця вбити в миску і збити міксером до пишності. Всипати поступово цукор і продовжувати збивати на високій швидкості ще 5-7 хвилин до утворення пишної та світлої маси.
- Всипати до яєчного крему борошно і розпушувач, просіюючи їх через сито, вимішати однорідне не густе тісто. Влити до нього окріп, розмішати, потім влити олію і ще раз перемішати.
- Чашу мультиварки змастити олією і влити туди тісто. Випікати бісквіт протягом 70 хвилин у режимі Випічка. Після звукового сигналу вийняти заварний бісквіт із мультиварки, дати охолонути на решітці.
- Готовий бісквіт на окропі можна подавати до столу теплим у самостійному вигляді, приготувати з нього торт, або полити його медом/джемом/згущеним молоком/глазур'ю. Приємного чаювання!
Бісквіт - це один з найбільш популярних десертів у світі. Він використовується як основа для багатьох тортів, кексів та пирогів, і є улюбленою стравою багатьох людей. Однак, приготування бісквіту може бути складним та вимагає багато часу. Тому використання мультиварки робить цей процес значно простішим та швидшим.