Рецепт бельгійського кокосового печива
Кухня
Інгредієнти:
- 300 гр цукру
- 220 гр борошна
- 200 гр кокосової стружки
- 150 гр вершкового масла або маргарину
- 2 яйця
- 10 гр ванільного цукру
- пів-ч.л. соди
- пів-ч.л. солі
Рецепт приготування страви:
- Вершкове масло порізати невеликими шматочками і залишити на 15-20 хвилин у кімнатній температурі. Потім збити його міксером на високій швидкості до пишності.
- Не перестаючи збивати, всипати тонкою цівкою цукор і змішувати ще 2-3 хвилини до його повного розчинення. Яйця вбити в окрему миску і збити міксером до утворення піни.
- Збиваючи яйця, всипати до них ванільний цукор і збивати ще кілька хвилин на високій швидкості. Потім збиваючи масляний крем, ввести до нього тонкою цівкою яєчну суміш, змішувати до однорідності.
- Борошно просіяти через сито разом із содою і сіллю в окрему миску і розмішати. Поступово ввести суху суміш до масляного крему, вимішати до однорідної консистенції. Всипати в отримане тісто кокосову стружку і перемішати.
- Деко застелити пергаментним папером або змастити олією, викласти на нього печиво у вигляді невеликих кульок, набираючи тісто ложкою. Духовку розігріти до 180С і поставити туди деко.
- Випікати бельгійське кокосове печиво протягом 15 хвилин до легкої рум'яності. Вийняти деко з духової шафи і залишити до повного охолодження. Остигле печиво з кокосової стружки зняти з дека і подавати до чаю, кави або з молоком. Приємного чаювання!
Ще один секрет у приготуванні цього печива - зберігайте його в герметичному контейнері, щоб зберегти свіжість та аромат. Бельгійське кокосове печиво ідеально підходить як для вечері з друзями, так і для самотнього вечора з чашкою гарячого напою. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтеся неймовірним смаком!