Полуничне парфе

Полуничне парфе
3.7
(14)
Метод: На плиті
Підійде: Перекус
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 350 г бисквіту
  • полуничний джем високої якості
  • для прикрашання: полуниця, малиновий лікер або крем де Кассіс
  • 400 г нарізаної кубиками полуниці
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • 500 г ванільного (заварного) крему
  • 280 г легко збитих вершків

Рецепт:

  1. Нарізати бисквіт на ломтики та залити джемом.
  2. Нарізати полуницю та додати її до бисквіту, посипати цукровою пудрою.
  3. Розподілити масу на 6 порцій та збризнути лікером на кожну порцію.
  4. Додати шар крему та збитих вершків на кожну порцію.
  5. Прикрасити полуницею та подавати охолодженим.

Цікавий факт:

Полуниця містить велику кількість вітаміну С та антиоксидантів, що корисно для здоров'я. Також, полуничне парфе можна прикрасити листям м'яти, щоб додати свіжості та аромату.