Печиво з полуничним варенням

Печиво з полуничним варенням
4.5
(14)
Метод: В духовці
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 г муки
  • 100 г цукрового порошку
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце (слабко збите)
  • 4 столові ложки полуничного варення

Рецепт:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 170-190 °С.
  2. Змішайте муку, цукор та масло в кухонному комбайні, поки суміш не стане на вигляд як з крихтами.
  3. Додайте збите яйце та змішайте до однорідної маси.
  4. Приготуйте противень та покрийте його папером для випічки.
  5. Обмажте руки мукою, щоб тісто не прилипало, скотіть його в трубочку діаметром близько 5 см та наріжте на кружечки завтовшки близько 2 см.
  6. Роблячи невеличке углиблення у середині кожного кружечка, додайте чайну ложку полуничного варення.
  7. Випікайте протягом 10-15 хвилин, поки печиво не стане золотистим.
  8. Охолодіть.

Це простий та смачний рецепт, який можна легко зробити вдома. Приготуйте це печиво з полуничним варенням, щоб зробити своє наступне чаювання з родиною чи друзями особливим. Замість полуничного варення, можна використовувати будь-яке інше варення, щоб рознообразити смак печива. Також можна спробувати додати до тіста ванільний екстракт або цедру цитрусових, щоб збагатити смак печива. А якщо у вас є діти, вони можуть допомогти вам робити углиблення у кружечках та додавати начинку - це чудовий спосіб провести час разом та навчити їх базовим кулінарним навичкам. Це печиво зберігається добре в герметичній упаковці при кімнатній температурі, тож ви можете насолоджуватися ним кілька днів після приготування. Приготуйте цей простий та смачний десерт для вашого наступного чаювання та насолоджуйтеся смаком полуничного печива з родиною та друзями!