Масляний крем для капкейків та кондитерських виробів
Кухня
Інгредієнти:
- 200 гр творожного сиру
- 150 гр вершкового масла
- 150 гр цукрової пудри
Рецепт приготування страви:
- Вершкове масло порізати на шматочки невеликого розміру і залишити в кімнатній температурі на півгодини-годину. Сир попередньо залишити в холодильнику не менше, ніж на 4 години (краще на ніч).
- Вершкове масло, що підтануло до м'якості, збити міксером на високих обертах до утворення пишної кремової консистенції. Підсипати тонкою цівкою цукрову пудру і збивати ще 1-2 хвилини до її повного розчинення.
- Поступово ввести до масляного крему сирний вершковий сир, збиваючи після кожної ложки до однорідної консистенції. Наповнити отриманим кремом кондитерський мішок і прикрасити капкейки. Масляний крем для капкейків зберігається в щільно закритій ємності до 5 діб за температури 0-10С.
Цей масляний крем можна використовувати не тільки для декорування капкейків, але і для кремування тортів, пончиків, еклерів та багатьох інших десертів. Цей крем також можна зберігати в холодильнику, якщо вам потрібно зберегти його на довший час. При зберіганні у холодильнику крем може затвердіти, але його легко можна розігріти і знову взбийте до стану пишної консистенції.