Масляний крем для капкейків та кондитерських виробів

Масляний крем для капкейків та кондитерських виробів
4.4
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 гр творожного сиру
  • 150 гр вершкового масла
  • 150 гр цукрової пудри

Рецепт приготування страви:

  1. Вершкове масло порізати на шматочки невеликого розміру і залишити в кімнатній температурі на півгодини-годину. Сир попередньо залишити в холодильнику не менше, ніж на 4 години (краще на ніч).
  2. Вершкове масло, що підтануло до м'якості, збити міксером на високих обертах до утворення пишної кремової консистенції. Підсипати тонкою цівкою цукрову пудру і збивати ще 1-2 хвилини до її повного розчинення.
  3. Поступово ввести до масляного крему сирний вершковий сир, збиваючи після кожної ложки до однорідної консистенції. Наповнити отриманим кремом кондитерський мішок і прикрасити капкейки. Масляний крем для капкейків зберігається в щільно закритій ємності до 5 діб за температури 0-10С.

Цей масляний крем можна використовувати не тільки для декорування капкейків, але і для кремування тортів, пончиків, еклерів та багатьох інших десертів. Цей крем також можна зберігати в холодильнику, якщо вам потрібно зберегти його на довший час. При зберіганні у холодильнику крем може затвердіти, але його легко можна розігріти і знову взбийте до стану пишної консистенції.