Десерт із маскарпоне та полуниці: рецепт на кожен день
Кухня
Інгредієнти:
- 400-500 гр свіжої полуниці
- 250 гр маскарпоне
- 250 мл вершків 30-35%
- 200 гр цукрової пудри
Рецепт приготування страви:
- Полуницю очистити від хвостиків, скласти в друшляк і гарненько промити. Дати стекти зайвій воді і подрібнити ягоди за допомогою блендера, комбайна або вручну (виделкою або картоплем'ялкою) до пюреподібної консистенції.
- Маскарпоне з'єднати з цукровою пудрою і збити міксером на низькій швидкості до повної однорідності. Охолоджені вершки збити міксером на високій швидкості до стійких піків.
- Залишити трохи вершків для прикраси, решту перемішати з полуницею і кремом із маскарпоне. Розкласти отриманий полуничний крем по креманках або в порційні формочки, прикрасити свіжою полуницею і збитими вершками. Подавати десерт із маскарпоне до столу одразу після приготування. Смачного!
Цей десерт стане справжньою насолодою для любителів полуниці та маскарпоне. Крім того, він дуже простий у приготуванні і стане гарним варіантом для швидкого і смачного десерту на кожен день.