Десерт із маскарпоне та полуниці: рецепт на кожен день

Десерт із маскарпоне та полуниці: рецепт на кожен день
4.5
(9)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400-500 гр свіжої полуниці
  • 250 гр маскарпоне
  • 250 мл вершків 30-35%
  • 200 гр цукрової пудри

Рецепт приготування страви:

  1. Полуницю очистити від хвостиків, скласти в друшляк і гарненько промити. Дати стекти зайвій воді і подрібнити ягоди за допомогою блендера, комбайна або вручну (виделкою або картоплем'ялкою) до пюреподібної консистенції.
  2. Маскарпоне з'єднати з цукровою пудрою і збити міксером на низькій швидкості до повної однорідності. Охолоджені вершки збити міксером на високій швидкості до стійких піків.
  3. Залишити трохи вершків для прикраси, решту перемішати з полуницею і кремом із маскарпоне. Розкласти отриманий полуничний крем по креманках або в порційні формочки, прикрасити свіжою полуницею і збитими вершками. Подавати десерт із маскарпоне до столу одразу після приготування. Смачного!

Цей десерт стане справжньою насолодою для любителів полуниці та маскарпоне. Крім того, він дуже простий у приготуванні і стане гарним варіантом для швидкого і смачного десерту на кожен день.