Манник на молоці в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 250 мл молока
- 220 гр манки
- 200 гр цукру
- 2 яйця
- 100 мл рослинної олії
- 1 ч.л. розпушувача
- 1/4 ч.л. солі
Рецепт приготування страви:
- Молоко підігріти до трохи теплої температури (близько 35С), манку просіяти у велику миску через сито. Помішуючи манну крупу, влити до неї тонкою цівкою молоко. Залишити манну масу на 15 хвилин у кімнатній температурі.
- Яйця вбити в миску і збити міксером до утворення піни. Не перестаючи збивати, всипати тонкою цівкою цукор і сіль. Збивати ще 5 хвилин на високих обертах до пишності. Не перестаючи збивати, влити рослинну олію.
- Помішуючи манну суміш, влити поступово яєчно-масляну рідину. Потім додати розпушувач, перемішати і знову залишити на 5 хвилин. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і вилити туди тісто.
- Випікати манник на молоці приблизно 45 хвилин у режимі Випічка. Вийняти готовий пиріг із мультиварки, трохи остудити на решітці та подавати до столу. Перед подачею можна змастити манник кремом, глазур'ю або обсипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Є багато варіантів приготування манника на молоці, але саме готування в мультиварці дозволяє досягти ідеального результату з мінімальним зусиллям. Цей рецепт - ідеальний вибір для тих, хто хоче смачно та швидко приготувати десерт для себе та своїх близьких.