Манна каша з варенням
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 л молока
- 50 гр манки
- 1 ст.л сахару (або меду)
- 2 ч.л. вершкового масла
- щіпка солі
- ваніль (за смаком)
- варення або джем для подачі
Рецепт приготування:
- Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте вершкове масло та обсмажте на ньому манку до золотистого кольору.
- Додайте тепле молоко, посоліть і доведіть до кипіння. Додайте цукор, ваніль і варіть, помішуючи, протягом 1 хвилини.
- Вимкніть вогонь і накрийте сковородку кришкою. Залиште кашу на 15 хвилин, щоб вона настоялася.
- Подавайте гарячу манну кашу з варенням або джемом. За бажанням, можна додати мед вже у тарілку.
Ця манна каша - ідеальна страва на сніданок або перекус. Вона швидко готується і має ніжний смак. Якщо вам не подобається варення або джем, спробуйте додати нарізані фрукти або горішки для більшого різноманіття. Також, якщо ви хочете зробити кашу менш калорійною, замість цукру можна додати мед або стевію.