Класичний рецепт манної каші на молоці

Класичний рецепт манної каші на молоці
4.4
(8)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 л молока
  • 50 г манної крупи
  • 1 ч.л. вершкового масла
  • 2 ч.л. меду
  • фрукти для прикраси (за бажанням)

Рецепт приготування:

  1. Залити молоко в каструлю з великим дном і довести до кипіння. Постійно помішуючи, поступово висипати манку.
  2. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити на маленькому вогні протягом 1 хвилини.
  3. Вимкнути вогонь, накрити кришкою, обмотати рушником і дати каші настоятися протягом 15 хвилин. Така каша залишить у собі максимум корисних речовин.
  4. Розділити на порції, додати до кожної порції меду, вершкового масла, перемішати. Прикрасити свіжими фруктами за бажанням.

Підказка:

Якщо ви хочете, щоб каша була більш ситною, використовуйте замість молока напівжирне або цільне молоко. Додайте до каші свої улюблені фрукти, щоб зробити її ще більш смачною та корисною.