Класичний рецепт манної каші на молоці
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 л молока
- 50 г манної крупи
- 1 ч.л. вершкового масла
- 2 ч.л. меду
- фрукти для прикраси (за бажанням)
Рецепт приготування:
- Залити молоко в каструлю з великим дном і довести до кипіння. Постійно помішуючи, поступово висипати манку.
- Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити на маленькому вогні протягом 1 хвилини.
- Вимкнути вогонь, накрити кришкою, обмотати рушником і дати каші настоятися протягом 15 хвилин. Така каша залишить у собі максимум корисних речовин.
- Розділити на порції, додати до кожної порції меду, вершкового масла, перемішати. Прикрасити свіжими фруктами за бажанням.
Підказка:
Якщо ви хочете, щоб каша була більш ситною, використовуйте замість молока напівжирне або цільне молоко. Додайте до каші свої улюблені фрукти, щоб зробити її ще більш смачною та корисною.