Як приготувати сирні коржики в духовці

Як приготувати сирні коржики в духовці
3.7
(8)
Метод: В духовці
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 200 гр твердого сиру
  • 60-70 гр борошна
  • дрібка солі
  • суміш мелених перців або чорний мелений перець - за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Жовтки відокремити від білків і з'єднати в мисці, прибрати білки в холодильник. Жовтки збовтати вилкою до однорідності. Духовку розігріти до 220С, деко застелити пергаментним папером або змастити олією.
  2. Сир натерти на терці, додати до нього суміш перців або чорний перець і перемішати. Просіяти через сито до сиру борошно і ще раз перемішати. З'єднати сирну та жовткову масу, вимішати ложкою.
  3. Білки вийняти з холодильника, додати щіпку солі та збити міксером на високій швидкості до стійких піків. Підмішати збиті білки до сирного тіста. Викласти ложкою невеликі коржики з тіста на деко і поставити його в розігріту духову шафу.
  4. Випікати сирні коржики в духовці приблизно 10-12 хвилин до рум'яної скоринки. Вийняти деко з духової шафи і залишити на кілька хвилин остигати. Готові коржики з сиром смачні як у теплому, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

Цей рецепт ідеально підійде для людей, які люблять сир та хочуть зробити щось смачне та корисне за короткий час. Ці коржики можна приготувати з будь-яким видом твердого сиру, що дозволяє експериментувати зі смаком.

Крім того, це ідеальний перекус для вегетаріанців, оскільки він не містить м’яса, але містить достатньо білків від яєць та сиру. Цей перекус також може бути зручним варіантом для тих, хто займається фітнесом та контролює своє харчування, оскільки ці коржики не містять багато вуглеводів, але містять достатньо білків та жирів, щоб наситити та забезпечити енергією.