Як приготувати крем з вершкового сиру для капкейків

Як приготувати крем з вершкового сиру для капкейків
4.3
(9)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 гр вершкового сиру
  • 150 мл вершків 30-35%
  • 4 ст.л. цукрової пудри
  • 10 гр ванільного цукру
  • + пакетик згущувача для вершків (або 1,5 ч.л. кукурудзяного крохмалю + 1 ч.л. цукрової пудри)

Рецепт приготування страви:

  1. Вершки попередньо охолодити в холодильнику не менше 4 годин. Потім збити їх міксером на високій швидкості до невеликого загустіння.
  2. Додати до вершків цукрову пудру, ванільний цукор, згущувач для вершків або суміш із крохмалю і цукрової пудри (можна готувати без згущувачів, але тоді крем буде не так добре тримати форму), збивати на середній швидкості до однорідної консистенції.
  3. Додати в отриманий крем вершковий сир і збити всі інгредієнти до повного загустіння на високій швидкості. Отриманим кремом наповнити кондитерський мішок і прикрасити готові капкейки. Приємного чаювання!

Крем з вершкового сиру - це відмінна альтернатива традиційному крему на основі вершків. Він має більш ніжну текстуру та незвичний смак, який прекрасно підходить для різних смакових комбінацій капкейків. Крім того, цей крем можна використовувати і для інших десертів, таких як чізкейк або кекси.