Як приготувати крем з вершкового сиру для капкейків
Кухня
Інгредієнти:
- 250 гр вершкового сиру
- 150 мл вершків 30-35%
- 4 ст.л. цукрової пудри
- 10 гр ванільного цукру
- + пакетик згущувача для вершків (або 1,5 ч.л. кукурудзяного крохмалю + 1 ч.л. цукрової пудри)
Рецепт приготування страви:
- Вершки попередньо охолодити в холодильнику не менше 4 годин. Потім збити їх міксером на високій швидкості до невеликого загустіння.
- Додати до вершків цукрову пудру, ванільний цукор, згущувач для вершків або суміш із крохмалю і цукрової пудри (можна готувати без згущувачів, але тоді крем буде не так добре тримати форму), збивати на середній швидкості до однорідної консистенції.
- Додати в отриманий крем вершковий сир і збити всі інгредієнти до повного загустіння на високій швидкості. Отриманим кремом наповнити кондитерський мішок і прикрасити готові капкейки. Приємного чаювання!
Крем з вершкового сиру - це відмінна альтернатива традиційному крему на основі вершків. Він має більш ніжну текстуру та незвичний смак, який прекрасно підходить для різних смакових комбінацій капкейків. Крім того, цей крем можна використовувати і для інших десертів, таких як чізкейк або кекси.