Як приготувати банановий мус за рецептом
Кухня
Інгредієнти:
- 2 середніх банана
- 200 гр пастоподібного творогу
- 100 мл натурального йогурту без добавок (або вершків 20-25%)
- 1 ст. какао-порошка
- пів-ч.л. ванільного цукру
Рецепт приготування страви:
- Банани очистити від шкірки, порізати невеликими шматочками і збити з творогом за допомогою блендера до однорідної консистенції.
- До бананового крему всипати ванільний цукор, влити йогурт і ще раз збити.
- Розкласти половину творожно-бананової маси креманками. Мус, що залишився, змішати з какао до рівномірного кольору, покрити їм білий шар.
- Посипати готовий банановий мус меленою корицею, какао або меленою кавою і подавати до столу. Смачного!
Для більш насиченого смаку можна додати до мусу нарізані ягоди або фрукти, наприклад, полуницю, малину або манго. А для підвищення корисної властивості десерту можна додати в порцію невелику кількість граноли або ж декілька горішків. Насолоджуйтесь своїм банановим мусом!