Як приготувати банановий мус за рецептом

Як приготувати банановий мус за рецептом
3.7
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 середніх банана
  • 200 гр пастоподібного творогу
  • 100 мл натурального йогурту без добавок (або вершків 20-25%)
  • 1 ст. какао-порошка
  • пів-ч.л. ванільного цукру

Рецепт приготування страви:

  1. Банани очистити від шкірки, порізати невеликими шматочками і збити з творогом за допомогою блендера до однорідної консистенції.
  2. До бананового крему всипати ванільний цукор, влити йогурт і ще раз збити.
  3. Розкласти половину творожно-бананової маси креманками. Мус, що залишився, змішати з какао до рівномірного кольору, покрити їм білий шар.
  4. Посипати готовий банановий мус меленою корицею, какао або меленою кавою і подавати до столу. Смачного!

Для більш насиченого смаку можна додати до мусу нарізані ягоди або фрукти, наприклад, полуницю, малину або манго. А для підвищення корисної властивості десерту можна додати в порцію невелику кількість граноли або ж декілька горішків. Насолоджуйтесь своїм банановим мусом!