Фруктовий салат з морозивом і медом
Кухня
Інгредієнти:
- 1 середня груша
- 1 яблуко
- 1 апельсин
- 2 ківі
- 100 гр пломбіру (або іншого морозива)
- половина банана
- 1 ст. рідкого меду (можна замінити кондитерською посипкою)
- пів-ч.л. лимонного соку
- щіпка меленої кориці
- дрібка цукрової пудри
Рецепт приготування страви:
- Яблуко очистити від серцевини та шкірки, нарізати невеликими кубиками, скласти в окрему миску, влити лимонний сік і перемішати. Потім додати до яблук щіпку цукрової пудри, корицю і знову перемішати, залишити на кілька хвилин.
- Банан очистити від шкірки і нарізати половину півкухлями, розкласти на дно салатниці або порційних креманок. З апельсина зняти шкірку, відокремити білу плівку від м'якоті та порізати останню дрібними шматочками.
- Посипати подрібненим апельсином банановий шар. Грушу очистити від шкірки та серцевини, порізати кубиками такого ж розміру, як і яблуко, викласти поверх апельсину. Зверху груш викласти яблучний шар.
- Ківі очистити від шкірки, порізати тонкими кухлями або півкухлями, прикрасити салат і покласти на кожну порцію по кульці морозива (близько 50 гр). Полити кожну порцію фруктового салату з рідким морозивним медом або прикрасити кондитерською посипкою, як на фото. Смачного!
Фруктовий салат з морозивом - це чудова ідея для будь-якого свята. Він дуже простий у приготуванні, але виглядає дуже ефектно та апетитно. Такий десерт можна приготувати з будь-яких фруктів, що є в наявності, тому він завжди може бути різноманітним та оригінальним. Фруктовий салат з морозивом - легкий та смачний десерт, який точно запам'ятається усім гостям вашого столу!