Бутерброди з ківі

Бутерброди з ківі
3.9
(7)
Метод: На плиті
Час приготування: 15 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 багет
  • 3-4 ківі
  • 100-120 г твердого сиру (найкраще "Голландський")
  • майонез за смаком
  • 3 зубчики часнику

Рецепт приготування:

  1. Наріжте багет на кружечки товщиною 1 см. За бажанням, можна підсушити їх у тостері, на грилі або трохи обсмажити на сковороді з рослинним маслом.
  2. Тертий твердий сир змішайте з пропущеним через часничницю часником. Додайте майонез до суміші та намажте сирною сумішшю кружечки багета.
  3. Очистіть ківі, наріжте його на тонкі кружечки та прикрасьте готові бутерброди. Закуску можна подавати до столу одразу після приготування. Смачного!

Цікавий факт:

Ківі було відкрите в Китаї, де його називали "китайською грушою". У 20-х роках 20 століття ківі почали вирощувати в Новій Зеландії, а згодом воно стало популярним по всьому світу завдяки своїм корисним властивостям та неповторному смаку.