Бутерброди з ківі
Кухня
Інгредієнти:
- 1 багет
- 3-4 ківі
- 100-120 г твердого сиру (найкраще "Голландський")
- майонез за смаком
- 3 зубчики часнику
Рецепт приготування:
- Наріжте багет на кружечки товщиною 1 см. За бажанням, можна підсушити їх у тостері, на грилі або трохи обсмажити на сковороді з рослинним маслом.
- Тертий твердий сир змішайте з пропущеним через часничницю часником. Додайте майонез до суміші та намажте сирною сумішшю кружечки багета.
- Очистіть ківі, наріжте його на тонкі кружечки та прикрасьте готові бутерброди. Закуску можна подавати до столу одразу після приготування. Смачного!
Цікавий факт:
Ківі було відкрите в Китаї, де його називали "китайською грушою". У 20-х роках 20 століття ківі почали вирощувати в Новій Зеландії, а згодом воно стало популярним по всьому світу завдяки своїм корисним властивостям та неповторному смаку.