Бублики з курячим філе

Бублики з курячим філе
4.0
(10)
Метод: В духовці
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • чорний перець – 1 щіпка
  • куряче філе – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сушки – 30 шт.
  • молоко – 250 мл
  • сіль – 1 щіпка

Рецепт приготування:

Бублики, або сушки, – улюблена закуска як у дорослих, так і у дітей. Але споживати їх сухими цілий день не дуже корисно. Ось чому можна з сушок приготувати корисну та дуже смачну страву, яка легко може замінити повноцінну вечерю.

  1. Виливаємо молоко в каструлю, трохи його підігріваємо.
  2. Замочуємо сушки в теплому молоці, час від часу перемішуючи. Щоб сушки стали м'якими, потрібно не більше 15 хвилин.
  3. Очищаємо цибулю, подрібнюємо, обсмажуємо на сковорідці.
  4. Варене куряче філе дрібно нарізаємо, викладаємо до цибулі. Додаємо сіль, перець, обсмажуємо м'ясо протягом декількох хвилин.
  5. Знімаємо сковорідку з плити, даємо інгредієнтам трохи охолонути.
  6. Додаємо до м'яса яйця, перемішуємо.
  7. Застилаємо лист фольгою, викладаємо сушки. Всередину кладемо курячу начинку.
  8. Розігріваємо духовку до 190 градусів, випікаємо страву протягом 15 хвилин.
  9. По закінченні відведеного часу виймаємо ласощі з духовки, викладаємо на тарілку.

Додатково:

  • Важливо тримати сушки у молоці приблизно 15 хвилин. Вони повинні стати м'якими, але не розвалюватися.
  • Щоб додати страві пікантності, можна додати трохи гострого соусу або сиру.
  • Спробуйте різні варіанти рецепту, додаючи різні види сиру для начинки.
  • Ця страва ідеально підходить для вечері або як закуска на святковий стіл.