Бублики з курячим філе

Кухня
Інгредієнти:
- чорний перець – 1 щіпка
- куряче філе – 100 г
- цибуля – 1 шт.
- яйця – 2 шт.
- сушки – 30 шт.
- молоко – 250 мл
- сіль – 1 щіпка
Рецепт приготування:
Бублики, або сушки, – улюблена закуска як у дорослих, так і у дітей. Але споживати їх сухими цілий день не дуже корисно. Ось чому можна з сушок приготувати корисну та дуже смачну страву, яка легко може замінити повноцінну вечерю.
- Виливаємо молоко в каструлю, трохи його підігріваємо.
- Замочуємо сушки в теплому молоці, час від часу перемішуючи. Щоб сушки стали м'якими, потрібно не більше 15 хвилин.
- Очищаємо цибулю, подрібнюємо, обсмажуємо на сковорідці.
- Варене куряче філе дрібно нарізаємо, викладаємо до цибулі. Додаємо сіль, перець, обсмажуємо м'ясо протягом декількох хвилин.
- Знімаємо сковорідку з плити, даємо інгредієнтам трохи охолонути.
- Додаємо до м'яса яйця, перемішуємо.
- Застилаємо лист фольгою, викладаємо сушки. Всередину кладемо курячу начинку.
- Розігріваємо духовку до 190 градусів, випікаємо страву протягом 15 хвилин.
- По закінченні відведеного часу виймаємо ласощі з духовки, викладаємо на тарілку.
Додатково:
- Важливо тримати сушки у молоці приблизно 15 хвилин. Вони повинні стати м'якими, але не розвалюватися.
- Щоб додати страві пікантності, можна додати трохи гострого соусу або сиру.
- Спробуйте різні варіанти рецепту, додаючи різні види сиру для начинки.
- Ця страва ідеально підходить для вечері або як закуска на святковий стіл.