Салат з куркою та рисом: простий та смачний рецепт

Салат з куркою та рисом: простий та смачний рецепт
4.3
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 гр кукурудзи (консервованої)
  • 300-400 гр курячого філе
  • 300 гр консервованих ананасів
  • 50 гр сухого рису
  • майонез опціонально
  • сіль за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. У двох каструлях закип'ятити воду. Куряче філе промити й обсушити, опустити в каструлю з киплячою підсоленою водою. Рис промити і всипати в другу каструлю з киплячою підсоленою водою.
  2. Варити курку близько 20-30 хвилин до готовності і викласти на тарілку. Рис варити 20 хвилин після закипання і відкинути на друшляк. Тим часом відкрити банку з консервованою кукурудзою і злити зайву рідину.
  3. Банку з консервованими ананасами відкрити та злити зайву рідину. Порізати ананаси невеликими шматочками і скласти в салатницю разом із консервованою кукурудзою. Куряче філе порізати невеликими шматочками і додати разом із рисом у салатницю.
  4. Посолити салат за смаком, заправити майонезом і ретельно перемішати. Подавати салат із куркою та рисом можна одразу після приготування. Смачного!