Салат з куркою та рисом: простий та смачний рецепт
Кухня
Інгредієнти:
- 400 гр кукурудзи (консервованої)
- 300-400 гр курячого філе
- 300 гр консервованих ананасів
- 50 гр сухого рису
- майонез опціонально
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- У двох каструлях закип'ятити воду. Куряче філе промити й обсушити, опустити в каструлю з киплячою підсоленою водою. Рис промити і всипати в другу каструлю з киплячою підсоленою водою.
- Варити курку близько 20-30 хвилин до готовності і викласти на тарілку. Рис варити 20 хвилин після закипання і відкинути на друшляк. Тим часом відкрити банку з консервованою кукурудзою і злити зайву рідину.
- Банку з консервованими ананасами відкрити та злити зайву рідину. Порізати ананаси невеликими шматочками і скласти в салатницю разом із консервованою кукурудзою. Куряче філе порізати невеликими шматочками і додати разом із рисом у салатницю.
- Посолити салат за смаком, заправити майонезом і ретельно перемішати. Подавати салат із куркою та рисом можна одразу після приготування. Смачного!