У двох каструлях закип'ятити воду. Куряче філе промити й обсушити, опустити в каструлю з киплячою підсоленою водою. Рис промити і всипати в другу каструлю з киплячою підсоленою водою.
Варити курку близько 20-30 хвилин до готовності і викласти на тарілку. Рис варити 20 хвилин після закипання і відкинути на друшляк. Тим часом відкрити банку з консервованою кукурудзою і злити зайву рідину.
Банку з консервованими ананасами відкрити та злити зайву рідину. Порізати ананаси невеликими шматочками і скласти в салатницю разом із консервованою кукурудзою. Куряче філе порізати невеликими шматочками і додати разом із рисом у салатницю.
Посолити салат за смаком, заправити майонезом і ретельно перемішати. Подавати салат із куркою та рисом можна одразу після приготування. Смачного!