Салат з форелі з руколою та білою спаржею

Кухня
Інгредієнти:
- натуральний йогурт без добавок - 300 мл
- філе форелі гарячого копчення - 500 г
- черешки білої спаржі - 10 шт.
- мелена паприка, сіль та лимонний перець
- чері помідори - 6 шт.
- лимон середнього розміру - 1 шт.
- рукола - 0,5 упаковки
- дижонська гірчиця - 1,5 ст.л.
Рецепт приготування:
- Філе форелі наріжте невеликими шматочками та перекладіть у салатник. Ополосніть листя руколи, обсушіть їх та додайте до риби.
- У каструлі закип'ятіть трохи води, додайте трохи солі, потім варіть білу спаржу кілька хвилин, остудіть її та цілком покладіть у салатник. Всі помідори чері розріжте навпіл та додайте до інших інгредієнтів, потім все перемішайте.
- У середню миску додайте трохи дижонської гірчиці, влийте натуральний йогурт, додайте сік лимону, спеції та трохи солі, збийте ароматну заправку та полийте нею приготовлений салат.
Подавайте вишуканий салат з фореллю, руколою та білою спаржею з білим вином та хрусткими хлібцями.
Цікавий факт:
Форель - це не лише смачна, але й дуже корисна риба. Вона багата на Омега-3 жирні кислоти, які сприяють здоров'ю серця. А біла спаржа, що входить до складу салату, є відмінним джерелом вітамінів та мінералів. Такий салат стане не лише приємним доповненням до вашого столу, а й внесе вклад у ваше здоров'я та благополуччя.