Буряковий салат з козиним сиром та горіхами

Кухня
Інгредієнти:
- очищені горіхи - 8 шт.
- печений буряк - 2 шт.
- суміш французьких трав - за смаком
- темний бальзамічний оцет - 1 ч.л.
- м'який козиний сир - 230 г
- ароматна олія з горіхів - 1,5 ст.л.
- спаржева квасоля - 6 шт.
- помідори чері - 7 шт.
- червона цибуля - 1 шт.
Рецепт приготування:
- Підігрійте в сковороді горіхову олію. В цей час очистіть червону цибулю та нашаткуйте її напівкільцями. Що стосується помідорів, то їх потрібно нарізати на половинки.
- Викладіть у гарячу олію нарізані помідори, а також нашатковану салатну цибулю та спаржеву квасолю, обсмажуйте ці компоненти, постійно помішуючи, на помірному вогні приблизно п'ять хвилин.
- Далі у сковорідку влийте бальзамічний оцет, зменшіть вогонь і тушкуйте овочі ще сім хвилин. В цей же час потрібно почистити і дрібними кубиками нарізати печений буряк.
- Перекладіть нарізаний буряк у салатник, накришіть у цю ж посудину сир, додайте вміст сковороди, посипте подрібненими горішками та сумішшю ароматних трав.
- Перемішайте приготовлений буряковий салат, відправте його на десять хвилин у холодильну камеру, після чого подавайте до столу.
Доповнення до рецепту:
Буряковий салат із козиним сиром та ароматними горіхами - це не тільки смачна, але й корисна страва. Буряк багатий на антиоксиданти, вітаміни групи В, залізо та інші мінерали. Козиний сир додає салату кремової текстури та ніжного смаку, а ароматні горіхи забезпечують хрусткість. Суміш французьких трав додасть особливу пікантність і аромат. Такий салат стане відмінним доповненням до святкового столу або повсякденного обіду. Насолоджуйтесь цією яскравою та здоровою стравою!