Салат із білої редьки
Кухня
Інгредієнти:
- 1 біла редька
- 1 велике яблуко
- 1 морква
- 100 г сметани
- невеликий пучок кропу
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Очистіть білу редьку від шкірки та натріть на крупній тертці (краще використовувати терку для моркви по-корейськи).
- Зняти з яблука шкірку та видалити серцевину, натерти м’якоть на крупній тертці. Моркву очистити та також натерти на великий тертці. Кріп промити та нашинкувати гострим ножем.
- Змішати натерту редьку з морквою, яблуками, кропом, підсолити за смаком та заправити салат сметаною.
- Подавати салат з білої редьки на стіл найкраще одразу після приготування. Смачного!!!
Для більш насиченого смаку, можна додати до салату нарізану кислу капусту або зелену цибулю. Також можна додати до сметани трохи гірчиці або лимонного соку, щоб додати гостроту та свіжості вашому салату. Цей салат буде ідеальним вибором для будь-якої вечері, яка вимагає швидкої та простої закуски.