Пісне імбирне печиво з шоколадом або родзинками: рецепт зі корисними інгредієнтами

Пісне імбирне печиво з шоколадом або родзинками: рецепт зі корисними  інгредієнтами
5.0
(12)
Метод: В духовці
Підійде: Ланч, Перекус
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 450 грамів борошна
  • 300 мл соєвого молока (або води)
  • 150 грамів темного гіркого шоколаду (або родзинки)
  • 100 грамів коричневого цукру (+ ще для посипання печива)
  • 80 мл рослинної олії
  • 2 ст. ложки розпушувача
  • 1,5 ст. ложки молотого імбиру
  • 1/4 чайної ложки кориці
  • 1/2 чайної ложки солі
  • щіпка молотого духмяного перцю
  • щіпка ваніліну

Рецепт:

  1. Просійте борошно через сито великої миски. Додайте розпушувач, цукор, сіль, корицю, молотий імбир, духмяний перець і ванілін. Ретельно перемішайте.
  2. Темний шоколад наріжте на дрібні шматочки або дрібно нарубайте ножем. Якщо обираєте родзинки, залийте їх киплячою водою на 10 хвилин, а потім обсушіть сухою серветкою.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів. На деко з пергаментним папером покладіть печиво ложкою, залишаючи відстань близько 2 см між ними.
  4. Додайте теплу рослинну олію, тепле соєве молоко або воду до борошна, помішуючи неперервно, поки суміш не стане однорідною.
  5. Додайте розпарені родзинки або нарізаний шоколад, ретельно перемішайте.
  6. Посипте кожне печиво коричневим цукром і відправте деко з печивом в духовку на 15 хвилин.
  7. Вийміть печиво з духовки, дайте йому охолонути і подавайте до чаю.
    Пістне імбирне печиво з шоколадом або родзинками - це прекрасний вибір для смачного й корисного перекусу в період посту. Це печиво містить багато корисних інгредієнтів, таких як соєве молоко, молотий імбир і гіркий шоколад, що містить антиоксиданти та флавоноїди. Воно також дуже просте у приготуванні, і ви можете замінити ізюм чи шоколад за своїм смаком. Подавайте з цим печивом свіжу м'ятну чайну забійку або чорний чай з цедрою лимону, і насолоджуйтеся чудовим поєднанням смаків і ароматів.