Крем-суфле

Крем-суфле
3.3
(10)
Метод: На плиті
Підійде: Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 5 яєць (білки)
  • 150 гр цукрової пудри (можна замінити цукром)
  • 8-10 ст.л. чистої води
  • 2 ст.л. желатину
  • 1 ч.л. лимонної кислоти

Рецепт приготування страви:

  1. Желатин всипати в миску і залити чистою холодною водою. Залишити на 15 хвилин (або відповідно до інструкції на упаковці). Потім поставити ємність на водяну баню. Поступово нагрівати желатинову рідину до повного розчинення сухого залишку, але не доводячи до кипіння(!).
  2. Зняти посудину з водяної бані й залишити на 5 хвилин остигати. Білки відокремити від жовтків, з'єднати їх у мисці й залишити в морозилці на кілька хвилин. Вийняти білки з морозилки, додати лимонну кислоту і збити міксером до стійких піків.
  3. Не перестаючи збивати, всипати цукрову пудру (або цукор), змішувати до однорідного стану. Коли цукор повністю розчиниться, влити тонкою цівкою желатинову рідину і змішувати крем-суфле до однорідної консистенції.
  4. Отриманий крем-суфле чудово підходить для прошарку тортів, тістечок або приготування різних десертів. Приємного чаювання!

Це дивовижний рецепт крем-суфле, який здатен розтопити ваше серце своєю ніжністю та витонченістю. З його допомогою ви зможете створити вишукані десерти, що зачаровують своїм неповторним смаком і текстурою. Скористайтеся цим рецептом, щоб потішити себе та своїх близьких чарівними смаколиками. Пориньте у світ солодкого задоволення та насолоджуйтеся кожним ковтком!