Крем з зефіру

Крем з зефіру
4.6
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 150 гр зефіру
  • 100 гр вершкового масла
  • 50 гр сметани

Рецепт приготування страви:

  1. Масло порізати середніми шматочками і скласти в невелику миску. Залишити вершкове масло на 15 хвилин у теплому місці. Зефір порізати такими ж шматочками, як і масло, скласти його в скляну жароміцну миску.
  2. Додати половину підталого масла до зефіру і відправити миску в мікрохвильовку. Готувати крем із зефіру приблизно 2 хвилини за максимальної потужності. Потім вийняти миску і відразу ж почати збивати крем міксером.
  3. Не перестаючи збивати зефірний крем, додати шматочки вершкового масла, що залишилося, і змішувати до повної однорідності. Потім поставити миску в ємність із холодною водою (вода не повинна заходити в миску з кремом) і збивати крем міксером до повного охолодження.
  4. Коли крем охолоне, ввести в нього сметану і змішувати до однорідності. Отриманий крем прибрати в холодильник на півгодини. Готовий крем із зефіру можна використовувати для приготування будь-якого торта або десерту. Смачного!

Чудовою ідеєю є використання цього ніжного крему для прикрашання кексів, наповнення бісквітного тіста або навіть як доповнення до гарячого шоколаду. Завдяки його вишуканому смаку та ніжній текстурі, цей крем із зефіру стане чудовим вибором для будь-якої особливої події або просто для задоволення вашої солодкої пристрасті. Експериментуйте з різноманітними смаками та насолоджуйтеся смачними миттєвостями!