Кава Гляссе з ромом

Кава Гляссе з ромом
4.4
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 5 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 150 мл міцної кави
  • 100 г пломбіру
  • 25 мл вершків (або збитих вершків)
  • 25 мл рому
  • 1-2 ч.л. цукру (за смаком)

Рецепт приготування:

  1. Зробіть міцний та ароматний напій зі своєї улюбленої кави. Залежно від ваших уподобань, додайте в каву цукор за смаком.
  2. Додайте до кави трохи рому та ретельно змішайте.
  3. Налийте каву з ромом у високу склянку для ірландської кави.
  4. Додайте до кави шарик пломбіру.
  5. Збиті вершки додайте на верх напою.
  6. Прикрасьте каву Гляссе з ромом кавовими зернятами.
  7. Подавайте каву до столу негайно після приготування.

Цей рецепт простий у приготуванні, а сам напій має неповторний смак та аромат. Можна експериментувати зі співвідношенням інгредієнтів та додавати свої улюблені інгредієнти, щоб зробити каву Гляссе з ромом ще смачнішою. Завдяки цьому рецепту ви зможете порадувати своїх близьких та гостей вишуканою кавою Гляссе з ромом у затишній атмосфері вашого дому.