Інгредієнти:
- 150 мл міцної кави
- 100 г пломбіру
- 25 мл вершків (або збитих вершків)
- 25 мл рому
- 1-2 ч.л. цукру (за смаком)
Рецепт приготування:
- Зробіть міцний та ароматний напій зі своєї улюбленої кави. Залежно від ваших уподобань, додайте в каву цукор за смаком.
- Додайте до кави трохи рому та ретельно змішайте.
- Налийте каву з ромом у високу склянку для ірландської кави.
- Додайте до кави шарик пломбіру.
- Збиті вершки додайте на верх напою.
- Прикрасьте каву Гляссе з ромом кавовими зернятами.
- Подавайте каву до столу негайно після приготування.
Цей рецепт простий у приготуванні, а сам напій має неповторний смак та аромат. Можна експериментувати зі співвідношенням інгредієнтів та додавати свої улюблені інгредієнти, щоб зробити каву Гляссе з ромом ще смачнішою. Завдяки цьому рецепту ви зможете порадувати своїх близьких та гостей вишуканою кавою Гляссе з ромом у затишній атмосфері вашого дому.