Простий рецепт лагману

Простий рецепт лагману
4.1
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • цибуля - 1 шт.
  • яєчна локшина - 500 г
  • морква - 1 шт.
  • картопля - 3 шт.
  • помідор - 1 шт.
  • перець болгарський - 1 шт.
  • М'якоть яловичини - 500 г
  • часник - 5 зубчиків
  • томатний соус (або паста) - 1,5 ст. л.
  • мелений перець, сіль - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Яловичина нарізається на маленькі кубики і кладеться на гарячу сковорідку, яку необхідно накрити кришкою. М'ясо тушкується на найменшому вогні, поки весь виділений сік не випариться. Тепер додайте до м'яса кілька крапель рослинної олії. Яловичина обсмажується ще приблизно 25 хвилин.
  2. Цибуля нарізається тонкими напівкільцями, а болгарський перець - кубиками, і все це кладеться на сковорідку. Час обсмажування овочів не повинен перевищувати 4 хвилини. Тепер слід додати до овочів томатний соус і обсмажувати ще приблизно три хвилини.
  3. Помідори потрібно звільнити від шкірки і нарізати на маленькі кубики. Картоплю варимо окремо до готовності і перекладаємо до інших складових. Все посипається сіллю і перцем. Слід періодично перемішувати інгредієнти.
  4. Яєчну локшину окремо варимо. На сковорідку додається трохи рідини. Кожна порція складається з локшини, збризнутої готовим соусом.

Якщо додати до лагману більше бульйону, страва стане супом; менше бульону, більше овочів — локшина з овочами.

Приготуйте цю страву і ви отримаєте чудовий смаковий досвід, який обов'язково захочете повторити. Смачного!