Як приготувати м'ясну солянку?

Кухня
Інгредієнти:
- яловичина або свинина на кісточці – 700 г
- вода – 3 л
- реберця копчені – 300 г
- оливки – 10 шт.
- шинка – 200 г
- варена ковбаса – 200 г
- огірки солоні – 3 шт.
- лист лавровий
- паста томатна – 20 г
- олія соняшникова - для смаження
- цибуля – 1 шт.
- масло вершкове – 20 г
Рецепт приготування:
Якщо ви маєте бажання поїсти ситну і м'ясну страву, то саме час приготувати солянку. Ця дуже смачна та ситна страва готується дуже просто. Кількість м'ясних інгредієнтів у супі можна варіювати за власним смаком.
- Викладаємо яловичину з копченими ребрами в каструлю і заливаємо водою. Відварюємо до готовності м'яса, не забуваючи знімати піну за допомогою шумівки. В самому кінці додаємо перець горошком і лист лавровий, проварюємо ще 5 хвилин.
- Проціджуємо бульйон через сито, викидаємо спеції, м'ясо охолоджуємо і відокремлюємо від кісток.
- Шинку і варену ковбасу нарізаємо середніми кубиками.
- Огірки солоні нарізаємо в формі невеликої соломки, викладаємо на розігріту сковороду. Додаємо 10 ложок бульйону, продовжуємо тушкувати протягом трьох хвилин без додавання соняшникової олії. Після чого можна перекласти суміш в киплячій бульйон.
- В розігріту сковороду додаємо масло вершкове. Очищену цибулю нарізаємо напівкільцями. Під час обсмаження цибулі необхідно постійно її помішувати. Додаємо пасту томатну і тушкуємо ще декілька хвилин.
- Обсмажену суміш перекладаємо в каструлю.
- Викладаємо в бульйон оливки і всі нарізані м'ясні інгредієнти. Усе це повинно прокипіти протягом 15 хвилин. Не забуваємо поперчити і підсолити все. Накриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. Подавайте солянку до столу разом із свіжою петрушкою, лимоном і сметаною.
Для приготування солянки краще використовувати м'ясну продукцію натурального копчення. Оброблені рідким димом продукти можуть зіпсувати смак готової страви.