Сільський суп із сочевиці у хлібі

Сільський суп із сочевиці у хлібі
4.9
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • овочевий бульйон - 1,5 л
  • сочевиця - 280 г
  • невелика буханка чорного хліба - 4 шт.
  • картопля - 3 шт.
  • майоран подрібнений - за смаком
  • морква - 1 шт.
  • мелена паприка - 1 ч.л.
  • салатна цибуля - 1 шт.
  • сіль - за смаком
  • оливкова олія для смаження - 60 мл

Рецепт приготування:

Сільський суп у хлібі.

  1. Очистіть і промийте всі овочі. Наріжте картоплю маленькими кубиками, салатну цибулю - дуже тонкими напівкільцями, а потім крупно натріть моркву.
  2. Підготуйте товстостінну каструлю, розігрійте в ній трохи олії, потім до м'якості обсмажте в ній при постійному помішуванні подрібнену цибулю. Як тільки цибуля стане дуже м'якою, додайте бульйон і доведіть його до кипіння.
  3. Промийте необхідну кількість сочевиці, пересипте її у каструлю з киплячим бульйоном, додайте трохи солодкої паприки.
  4. Варіть суп до повної готовності сочевиці, після чого додайте у каструлю сушений майоран і трохи солі, перемішайте і продовжуйте процес варіння.
  5. З усіх буханок обережно відріжте верхівки, потім видаліть так м'якуш, щоб стінки у хлібних «ємностях» залишалися досить товстими. Приготований сочевичний ароматний суп перелийте у хлібні «ємності» та подавайте цю оригінальну страву гарячою до столу.

В готовому вигляді даний суп може зберігатися у холодильнику кілька днів. Він чудово підходить як до сніданку, так і до обіду чи вечері. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує сільські традиції та бажає додати до своєї повсякденної їжі нотку оригінальності. Завдяки своєму багатому смаку та унікальній подачі, цей суп зможе порадувати не тільки ваш смак, але й стати чудовою темою для розмови за обіднім столом. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!