Конвертики святкові з кокосом та бананами

Конвертики святкові з кокосом та бананами
3.9
(10)
Метод: В духовці
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • банан - 2 шт.
  • яйце - 1 шт.
  • крем горіхово-шоколадний готовий - 120 г
  • тісто листкове - 230 г
  • стружка кокосова - 6 ст. л.

Рецепт приготування:

  1. Поєднати з горіхово-шоколадним кремом кокосову стружку, збити все міксером не дуже інтенсивно, потім почистити банани і розрізати їх спочатку на половинки вздовж, а потім поперечними шматочками.
  2. Розморожене листкове тісто потрібно розкачати в дуже тонкий пласт, який слід нарізати однаковими прямокутниками, викласти в кожну прямокутну заготівлю горіхово-кокосову масу рівними порціями; зверху розподілити бананові шматочки.
  3. Збити сирий яєчний білок, потім за допомогою тонкого кулінарного пензлика змастити білковою масою краї кожної прямокутної заготівлі з начинкою.
  4. Всі заготівлі згорнути рулетом, у яких потрібно притиснути щільніше краї, збити сирий жовток курячий, потім жовтковою масою змастити поверхню кожної заготівлі.
  5. Зверху посипати кокосовою стружкою, потім викласти їх на лист, дно якого потрібно заздалегідь застелити пекарським папером. Готувати конвертики з кокосом і бананами потрібно 15 хвилин при 200 градусах, потім у теплому вигляді подавати цю чудову випічку гостям.

Додаткова порада:

Для додаткового аромату та текстури, ви можете додати трохи ванільного цукру або кілька крапель ванільного екстракту до крему перед змішуванням з кокосовою стружкою. Це додасть випічці ще більшої ніжності та аромату.