Конвертики святкові з кокосом та бананами
Кухня
Інгредієнти:
- банан - 2 шт.
- яйце - 1 шт.
- крем горіхово-шоколадний готовий - 120 г
- тісто листкове - 230 г
- стружка кокосова - 6 ст. л.
Рецепт приготування:
- Поєднати з горіхово-шоколадним кремом кокосову стружку, збити все міксером не дуже інтенсивно, потім почистити банани і розрізати їх спочатку на половинки вздовж, а потім поперечними шматочками.
- Розморожене листкове тісто потрібно розкачати в дуже тонкий пласт, який слід нарізати однаковими прямокутниками, викласти в кожну прямокутну заготівлю горіхово-кокосову масу рівними порціями; зверху розподілити бананові шматочки.
- Збити сирий яєчний білок, потім за допомогою тонкого кулінарного пензлика змастити білковою масою краї кожної прямокутної заготівлі з начинкою.
- Всі заготівлі згорнути рулетом, у яких потрібно притиснути щільніше краї, збити сирий жовток курячий, потім жовтковою масою змастити поверхню кожної заготівлі.
- Зверху посипати кокосовою стружкою, потім викласти їх на лист, дно якого потрібно заздалегідь застелити пекарським папером. Готувати конвертики з кокосом і бананами потрібно 15 хвилин при 200 градусах, потім у теплому вигляді подавати цю чудову випічку гостям.
Додаткова порада:
Для додаткового аромату та текстури, ви можете додати трохи ванільного цукру або кілька крапель ванільного екстракту до крему перед змішуванням з кокосовою стружкою. Це додасть випічці ще більшої ніжності та аромату.