Що таке паназіатська кухня

Що таке паназіатська кухня

Паназіатська кухня - це комбо кулінарних традицій країн Азії. Навіть найвибагливіший гурман залишиться в захваті від розмаїття страв. Паназіатська кухня може здивувати м'ясними стравами, стравами з локшини, яскравими соусами і такими популярними сушами. Нотки Азії відчуваються в кожному компоненті страви. 

Головний секрет страв паназіатської кухні

Від інших гастрономічних традицій, паназіатська кухня виділяється за такими ознаками: 

  • Практично всі страви готують за принципом змішування незмішуваного - солодкий соус із м'ясом або кисле з фруктами. В азіатських країнах це справжнє мистецтво. 
  • Риба, ризик, морепродукти та овочі - це найбільш затребувані компоненти, які активно використовуються для приготування кожної другої страви. Меншою популярністю користуються м'ясо і птиця.
  • Якість використовуваних інгредієнтів у пріоритеті. Продукти обов'язково мають бути свіжими та натуральними. Тому вони додатково не маринуються, а на їхнє приготування відводиться до 3 хвилин.
  • Соуси - важлива частина трапези. Це може бути знайомий багатьом теріякі, унагі або кисло-солодкий. Без звичного соєвого соусу також не обійтися. 
  • Достаток смаків. Яку б страву не було обрано, вона приємно здивує розмаїттям спецій, приправ і прянощів. Практично в кожній страві паназіатської кухні можна спостерігати надлишок перцю, тож любителі гостренького точно залишаться в захваті.

Переконатися на власні очі в цих родзинках паназіатської кухні можна, якщо ознайомитися за посиланням kyiv.wesushi.com.ua з меню ресторану We Sushi. Тут представлені не тільки численні варіації ролів, але й оригінальні суші також зможуть здивувати яскравим смаком.

Причини популярності паназіатської кухні

Незалежно від того, вперше ви знайомитеся з паназіатською кухнею або вже пробували щось, незабутні смакові враження гарантовані. Повна відсутність термічної обробки дає змогу говорити і про корисність страв Азії. Корисні властивості зберігаються і завдяки мінімальному використанню рослинної олії. 

Ще одна причина популярності паназіатської кухні полягає в тому, що тут кожен може знайти щось своє. Буде це рол "Філадельфія", гострий футомакі з лососем або салат чука з горіховим соусом. Незвичайне поєднання звичних інгредієнтів у доповненні з нестандартними методами приготування, зможуть приємно здивувати.