Що можна замовити в піцерії "MonoПіца"

Що можна замовити в піцерії "MonoПіца"

Піца належить до числа найпопулярніших страв, які купують на винос. І це легко пояснити. По-перше, вона поживна, адже містить у складі безліч інгредієнтів, включно з тістовою основою. По-друге, італійський коржик має насичений смак, оскільки в ньому можуть поєднуватися компоненти різних категорій. По-третє, така страва є універсальною, і підходить практично до будь-якого столу. Нарешті, готується піца досить швидко - досвідченому кухареві знадобиться не більше 30 хвилин, включно з процесом випікання.

Італійські коржі замовляють з різних приводів. Вони підходять як повноцінні страви та поживні закуски. Замовляти піцу рекомендується в спеціалізованому закладі. У Житомирі одним із найкращих підрядників у цьому кулінарному напрямі є мережа піцерій "MonoПіца" - https://zhitomir.monopizza.com.ua/.  Розглянемо асортимент докладніше.

Меню мережі закладів

Насолодитися смачною піцою можна як у будь-якому ресторані компанії, так і забрати її самовивозом або замовити адресну доставку. В асортименті представлені піца різного діаметра. Від цього залежить розмір, вага та калорійність страв. Однак головний параметр градації - начинка. Залежно від її складу розрізняють піци:

- М'ясні. З курячою грудкою, свининою, яловичиною, прошутто, шинкою, беконом, пепероні, мисливськими ковбасками, сосисками.
- З морепродуктами. З філе риби (лосося, тунця, вугра), ікрою, молюсками (м'ясом краба, креветки, восьминога).
- Сирні. Із сирами дор-блю, гауда, пармезан, моцарела, фета, чеддер тощо.
- Овочеві. З помідорами, болгарським перцем, огірком, грибами, оливками, цибулею, зеленню.
- Фруктово-ягідні. З ананасом, грушею, журавлиною, горіхами.

Крім основних інгредієнтів у складі кожної страви присутні різні соуси, зокрема, гострі. Завдяки такій різноманітності ви легко можете вибрати відповідну піцу під свої смакові вподобання.

Щоб провести повноцінну трапезу, одного лише італійського коржа може виявитися недостатньо. Розуміючи це, підрядник пропонує в супутніх категоріях додаткові товари:

- Напої. Соки, чаї, солодку та мінеральну воду.
- Десерти. Солодкі різновиди піци.
- Доповнення.

При перегляді основного меню на сайті рекомендуємо також відвідати розділ "Акції". У цій категорії представлені страви зі знижками та бонусами. Це - чудова можливість замовити смачну їжу, та ще й приємно заощадити!