Кава в зернах для кавової машини - найсмачніші сорти від Kulturrra Coffee

Кава в зернах для кавової машини - найсмачніші сорти від Kulturrra Coffee

Способів приготування кави, на сьогодні, налічується чимала кількість. Частина кавових гурманів надає перевагу власноруч завареній каві у турці або готують дріп-каву, а частини, для того, щоб насолодитися неперевершеним смаком цього еліксиру - використовують сучасні кавомашини. І найкраще для такого методу приготування підходить саме натуральна зернова кава для кавомашини, вибрати та замовити яку можна в інтернет-магазині Kulturrra Coffee.

Як обрати смачні зерна для кавової машини?

Кава в зернах для кавової машинки зазвичай продається в упакуванні об'ємом від 250 грамів до 1 кг. І щоб вміст упаковки вас не розчарував, а приготовлений кавомашиною напій вражав неймовірним ароматом, начиненим смаком та дарував потужний заряд бадьорості на увесь день, обираючи зерна слід звертати увагу на такі основні критерії:

  1. Країна походження кавових зерен. Регіон вирощування кави суттєво впливає на смакові властивості стиглого зерна. Так, найсмачнішими вважаються кавові зерна які зростали на плантаціях Колумбії. Оптимальні кліматичні умови, співвідношення вологості повітря та кількості сонячного тепла, а також склад ґрунтів у Колумбії, сприяють вирощенню ідеальних кавових зерен. Також досить насичений аромат та вражаючий смак має кава вирощена у Бразилії.  
  2. Різновид зерна. Найкраще для кавової машини підходять зерна 100% арабіки та робусти.  у світі вважаються 2 види кавових зерен - арабіка та робуста. Арабіка відрізняється більш вишуканим та елітним смаком, має яскраво виражену кислинку та містить невелику кількість кофеїну. Робуста, у свою чергу, є доволі міцною, має у два рази більше кофеїну, ніж арабіка, та насичений смак з гірчинкою. 
  3. Склад зерен в упаковці. Виробники пропонують суміш кавових зерен або, так званий моносорт. Суміш - це бленд кавових зерен у певному співвідношення, наприклад 505 арабіки та 50% робусти. Таке поєднання зерен та правильне обсмаження сприяє розкриттю насиченого аромату та неймовірного смаку з відмінним поєднанням кислинки та гіркоти зерен. Також можна замовити моносорт, який купажується зазвичай з арабіки, оскільки ці зерна мають виражений аромат та чистий смак.

В інтернет-магазині Kulturrra Coffee представлений чималий вибір якісних кавових зерен для кавової машини від популярних українських та світових виробників. Тож, запрошуємо вас на наш сайт, де ви за лічені хвилини зможете вибрати класичні зерна арабіки або інший екзотичний сорт кави, який відповідає вашим індивідуальним смаковим вподобанням. Замовлення обробляється нашими менеджерами за декілька хвилин, а доставка кави можлива у будь-який куточок України поштовою службою або курʼєром у межах міста Львов.