Які моделі холодильників можна встановити під баром кав'ярні

Які моделі холодильників можна встановити під баром кав'ярні

Відкриття кав’ярні — це прибутковий бізнес, адже багато людей полюбляють каву. Якщо у вашому закладі буде широкий асортимент напоїв, клієнтів у вас буде завжди вдосталь. Для зберігання деяких складників напоїв потрібне підтримання відповідного температурного режиму, і в пригоді стане мініхолодильник.  Фрігобар — це невеликий за розміром холодильник, з однією або двома полицями для зберігання напоїв і продуктів. Пристрій оснащений глухими або скляними дверцятами та працює майже безшумно. Завдяки компактним розмірам такий холодильник популярний для використання в кав’ярнях, ресторанах, барах, готельних номерах. Для невеличкої кав’ярні міні холодильники — оптимальне рішення, у них можна зберігати молоко, соки, вершки, а також встановити пристрій під баром.

Холодильник для маленької кав’ярні — який вибрати?

Під час вибору фрігобара для кав’ярні важливо враховувати кілька ключових аспектів:

  1. Розмір. Визначте, яку максимальну площу приміщення ви можете виділити під холодильник, який вміщатиме всі необхідні напої та інгредієнти. Розраховуйте обсяг товарів, які плануєте зберігати в ньому, щоб холодильник мав достатню кількість поличок і секцій.
  2. Температурний режим. Вибирайте моделі з належним діапазоном температури з урахуванням вашого асортименту напоїв і складників.
  3. Енергоефективність пристрою. Це дасть змогу зменшити витрати на електроенергію.
  4. Мобільність. З часом у вашому закладі можлива перестановка, тому важливо підібрати обладнання за габаритами та масою, яке буде легко перемістити в приміщенні.
  5. Дизайн. Стиль вашого закладу має визначати матеріали, колір обладнання, яке гармонійно впишеться в загальний дизайн.
  6. Бренд. Завжди читайте відгуки й вибирайте перевіреного виробника, який забезпечить якість і надійність роботи пристрою, запропонує вам гарантію.

Фрігобар у барній стійці

Правильне встановлення холодильної машини в барній стійці забезпечить довготривалу її роботу, тому важливо дотримуватися принципів достатньої вентиляції. Навколо решіток холодильника має бути достатньо простору, щоби повітря легко циркулювало й тепло відходило від конденсатора. Над камерою в стійці для цього потрібен отвір. Якщо вона оснащена дверцятами, то в нижній частині теж. Деякі моделі на вимогу виробника мають стояти на підставці. Обов’язково вивчайте інструкцію перед встановленням.

Переваги мініхолодильників

Це завжди вигідне рішення для розміщення в закладах — завдяки своїй компактності й можливості вибору температурного режиму та інших характеристик. Якщо вибрати модель зі скляними дверцятами, то легко контролювати наявність продукції, її стан. Також можна розмістити десерти, які відвідувачам буде зручно роздивитись. Відповідно до потреб закладу можна підібрати оптимальну модель і забезпечити правильне зберігання та свіжість продукції.