5 мультфільмів для веселого сімейного вечора

5 мультфільмів для веселого сімейного вечора

Мультфільм автоматично повертає у дитинство навіть дорослих офісних працівників та бізнесменів із розписаним по секундах календарем. Бо усім нам іноді не вистачає тепла, доброти й суцільного хепі-енду. А ще саме мультфільми навчають дружити й любити, бути щирими до світу.

Як доповнення для сімейного вечора замовляйте смачні ребра з доставкою для усієї великої родини.

Що подивитися разом?

  1. «Зоотрополіс», 2016

Якщо уже маленька кролиця Джуді зуміла підкорити Зоотрополіс та стати поліціянтом, то у світі немає неможливого! Самотня у своїх прагненнях кролиця знайшла справжнього друга, розкрила небезпечні таємниці та змогла врятувати цілий мегаполіс. Точно варто переглянути у колі родини, щоб посміятися та зарядитися позитивом.

     2. «Співай», 2016

Мультфільм, який допоможе знайти віру в себе та замислитися, про що ви мрієте насправді. Корисно буде переглянути життєві пріоритети дорослим та знайти натхнення дітям і підліткам. Як і герої мультика Бастер Мун, свинка Розіта, горила Джонні, Міна та Еш шукають свою дорогу до зірок.

     3. «Вперед і вгору», 2009

Зворушливий мультфільм на дуже дорослі теми. Старий Карл не любить сусідів, він непривітний і неприязний. Але насправді чоловік просто сумує через втрату кохання свого життя та їхніх спільних мрій. А тут ще й будівельна компанія хоче знести будинок із тисячами спогадів.

Карл робить незвичайний крок: переносить свій будинок на повітряних кулях до небес. Але до мандрівки приєднується школяр Рассел, на появу якого серед хмар старий зовсім не сподівався.

     4. «Секрети домашніх тварин», 2016

Домашні улюбленці — то справжнісінькі подвійні агенти. Коли господарі покидають дім і йдуть на роботу, собаки, коти, пташки збираються разом і розважаються. Просто під носом у людей триває два життя. Секрет домашніх тварин ще і в тому, щоб знайти шлях додому навіть у дуже складних ситуаціях. Саме така історія сталася з Максом і Дюком, шукати яких відправилася ціла зграя друзів.

    5. «Я — панда», 2022

Мейлін жила безтурботно до своїх 13 років. Саме тоді вона дізналася, що жінки з її родини перевтілюються на величезних червоних панд. Кому довіритися? Чи приймуть дівчинку у школі в такому незвичному образі? Як навчитися контролювати ці зміни та порозумітися з батьками й друзями? Усі ці алегорії насправді про підлітковий вік і найскладніший період у житті багатьох людей.

Кожен мультик не тільки здатен надихнути, а й подарує вам щирий сміх на цілий день. У жартах, кумедних життєвих ситуаціях легко впізнати себе і родину, тож не соромтеся увімкнути мультик на вечір або переглянути новинку у кінотеатрі.

Доставка смачної їжі у Львові доповнить будь-який вечір кіно чи мультфільмів ідеально. Не треба довго готувати й вигадувати комбінації страв для усієї родини: кожен знайде смаколики до душі серед різних закладів.