Крильця як у КФС
Кухня
Інгредієнти:
- курячі крильця — 450 г
- курячі яйця — 2 шт.
- борошно — 2 ст. л.
- солоні кукурудзяні пластівці — 1 стакан
- паприка (порошок) — 2 ч. л.
- спеції для курки — 2 ч. л.
- сушений мелений часник — 0,5 ч. л.
- сіль — 1 ч. л.
- рафінована соняшникова олія — 700 мл
Рецепт приготування:
- Натріть крильця спеціями та залиште маринуватися на 20-30 хвилин.
- Кукурудзяні пластівці помістіть у щільний пакет та подрібніть у крихту кухонним молотком або розкачайте качалкою на робочій поверхні.
- Яйця збийте віночком до однорідності.
- Обваляйте м'ясо у борошні, потім занурте в яйце та обваляйте в пластівцях.
- Викладіть заготівлі на окрему тарілку.
- Розігрійте олію на середньому вогні та обсмажте крильця 8-10 хвилин.
- Готові крильця викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб стек зайвий жир. Найкраще використовувати сітку.
Цікаво:
Спробуйте подавати курячі крильця з різноманітними соусами для занурення, як у ресторані, щоб кожен зміг обрати свій улюблений смак. Цією стравою можна насолоджуватися як з гарніром, так і без нього, насолоджуючись хрусткою скоринкою та соковитою серединкою. Для більшої різноманітності спробуйте додати до маринаду для крилець трохи меду або соєвого соусу, що додасть страві солодкуватий або солонуватий відтінок відповідно.