Крильця як у КФС

Крильця як у КФС
4.6
(13)
Метод: На плиті
Підійде: Ланч, Перекус
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • курячі крильця — 450 г
  • курячі яйця — 2 шт.
  • борошно — 2 ст. л.
  • солоні кукурудзяні пластівці — 1 стакан
  • паприка (порошок) — 2 ч. л.
  • спеції для курки — 2 ч. л.
  • сушений мелений часник — 0,5 ч. л.
  • сіль — 1 ч. л.
  • рафінована соняшникова олія — 700 мл

Рецепт приготування:

  1. Натріть крильця спеціями та залиште маринуватися на 20-30 хвилин.
  2. Кукурудзяні пластівці помістіть у щільний пакет та подрібніть у крихту кухонним молотком або розкачайте качалкою на робочій поверхні.
  3. Яйця збийте віночком до однорідності.
  4. Обваляйте м'ясо у борошні, потім занурте в яйце та обваляйте в пластівцях.
  5. Викладіть заготівлі на окрему тарілку.
  6. Розігрійте олію на середньому вогні та обсмажте крильця 8-10 хвилин.
  7. Готові крильця викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб стек зайвий жир. Найкраще використовувати сітку.

Цікаво:

Спробуйте подавати курячі крильця з різноманітними соусами для занурення, як у ресторані, щоб кожен зміг обрати свій улюблений смак. Цією стравою можна насолоджуватися як з гарніром, так і без нього, насолоджуючись хрусткою скоринкою та соковитою серединкою. Для більшої різноманітності спробуйте додати до маринаду для крилець трохи меду або соєвого соусу, що додасть страві солодкуватий або солонуватий відтінок відповідно.